Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει οτι ολοκληρώνονται οι εργασίες κατασκευής του νέου γηπέδου 5×5 στην οδό Τραπεζούντος, στο Ελληνικό.

Το γήπεδο, που θα απολαύσουν τα παιδιά της γειτονιάς, αναμένεται να παραδοθεί για χρήση τις επόμενες ημέρες, προσφέροντας έναν ασφαλή και σύγχρονο χώρο άθλησης.

Η Δημοτική Αρχή Ελληνικού-Αργυρούπολης, με προτεραιότητα την ενίσχυση των αθλητικών υποδομών και την προαγωγή ενός υγιούς τρόπου ζωής για τα παιδιά, έχει θέσει ως στόχο, έως το 2028, τη δημιουργία 6 ακόμη γηπέδων 5×5 σε διάφορες γειτονιές του Δήμου. Αυτά τα νέα γήπεδα θα είναι αφιερωμένα αποκλειστικά στα παιδιά, προσφέροντάς τους την ευκαιρία να απολαμβάνουν το παιχνίδι τους με ασφάλεια και χαρά.

Ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος δήλωσε: «Η δημιουργία του γηπέδου 5×5 στην οδό Τραπεζούντος αποτελεί ένα ακόμη βήμα προς την κατεύθυνση της βελτίωσης της ποιότητας ζωής των πολιτών μας. Η παροχή ασφαλών και σύγχρονων χώρων άθλησης για τα παιδιά μας είναι προτεραιότητα, και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για την κατασκευή νέων γηπέδων και την αναβάθμιση των υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας».

Με την ολοκλήρωση και παράδοση του γηπέδου, ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης ενισχύει το δίκτυο των αθλητικών υποδομών του και προσφέρει στα παιδιά της περιοχής έναν ακόμη χώρο για να καλλιεργήσουν την αγάπη τους για τον αθλητισμό και την άσκηση.