Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου διεξήχθη, το απόγευμα της Δευτέρας 8 Ιουλίου 2024, στο Α’ Δημοτικό Στάδιο «Γιώργος Κοσικίδης» στην Αργυρούπολη με δύο αγωνιζόμενες ομάδες, τους φίλους των Τζιοβάνι – Λουτσιάνο και τους φίλους των Μάρκου Σεφερλή και Νίκου Γραμμένου.

Με ιερό σκοπό να στηριχθεί ο Αθλητικό Σύλλογος για άτομα με αναπηρία «Αχτίδα Αιγαίου» οι κερκίδες γέμισαν από κόσμο που ήρθε να θαυμάσει από κοντά παλαίμαχους αστέρες του ποδοσφαίρου, καλλιτέχνες, αιρετούς και επώνυμους αγωνιζόμενους.

«Μας δίνεται η ευκαιρία να αποδείξουμε στην πράξη τι σημαίνει ανθρωπιά, τι σημαίνει αγάπη για το συνάνθρωπο και ο Δήμος μας πάντα στέκεται αρωγός σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και στηρίζει τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη αθόρυβα και διακριτικά», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος χαιρετίζοντας την έναρξη του αγώνα.

Στο πλαίσιο της απόδοσης ευχαριστιών για την φιλοξενία απονεμήθηκε από την επιτροπή διοργάνωσης δια χειρός Μάρκου Σεφερλή τιμητική πλακέτα προς τον Δήμαρχο.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Τζιοβάνι σε δηλώσεις του τόνισε ότι είναι πολύ συγκινημένος γιατί γνωρίζει τι σημαίνει να έχεις ένα παιδί ΑμεΑ και χαίρεται πολύ που βρίσκεται ξανά στην Ελλάδα και αγωνίζεται στον φιλικό αγώνα βοηθώντας την επίτευξη ενός σημαντικού σκοπού.

Στον αγώνα που ακολούθησε προσφέρθηκε απλόχερα αγάπη και υποστήριξη σε συνδυασμό με γκολ και θέαμα για το φιλοθεάμον κοινό!