Ο πολιτισμός αποτελεί προτεραιότητα για τη Διοίκησή μας και κάθε φορά επενδύουμε σε αυτόν με πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων που προσφέρουν ψυχική ανάταση, ψυχαγωγία και διαπαιδαγώγηση.

Οι φετινές εκδηλώσεις ξεχωρίζουν γιατί αναδεικνύουν τοπόσημα της περιοχής μας, με τα εγκαίνια του ανακαινισμένου πάρκου στην Αγία Παρασκευή Ελληνικού (129), μεγάλες φυσιογνωμίες του καλλιτεχνικού στερεώματος καθώς και την μαθητική μας νεολαία που ξεδιπλώνει το ταλέντο της μέσα από το Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου – Μουσικής.

Οι εκδηλώσεις του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης αποτελούν κάθε καλοκαίρι μια όαση πολιτιστικής δράσης, συμμετοχής και δημιουργίας και αναδεικνύουν την πόλη μας ως πόλο πολιτιστικής έκφρασης.

Και το σημαντικότερο; Προσφέρονται εντελώς δωρεάν στους δημότες μας!

Σας περιμένουμε για να απολαύσουμε παρέα όμορφες καλοκαιρινές βραδιές!

 

Γιάννης Κωνσταντάτος

Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης

 

 

Ποιότητα και πλουραλισμός χαρακτηρίζουν τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα απολαύσουν οι συμπολίτες μας το φετινό καλοκαίρι.

Προσπάθεια μας και φέτος ήταν το πρόγραμμα να φιλοξενήσει και πολιτιστικές παραγωγές που αναδεικνύουν τα ταλέντα της πόλης μας και στο πλαίσιο αυτό οι μαθητές μας θα ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στο θέατρο και τη μουσική.

Μουσική, θέατρο, βιβλίο συνδυάζονται και εναλλάσσονται αρμονικά παρέχοντας την επιβεβαίωση ότι ο Ιούνιος θα είναι ένας συναρπαστικός μήνας με πολλές διεξόδους αναψυχής και διασκέδασης.

Παράλληλα επιλέξαμε να φιλοξενήσουμε εκδηλώσεις που χαρακτηρίζονται από την ποιότητα της καλλιτεχνικής δουλειάς των δημιουργών τους με στόχο να καλύπτουν τις προτιμήσεις και τα ενδιαφέροντα των περισσότερων πολιτών.

 

Αλεξάνδρα Αφεντάκη

Αντιδήμαρχος Πολιτισμού