Στο Φεστιβάλ Χορωδιών που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ευβοίας συμμετείχαν πέντε σύλλογοι, εντός και εκτός Νομού οι οποίοι κατάφεραν να εντυπωσιάσουν με τις παρουσίες τους.

Στην αίθουσα του αμφιθεάτρου της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας, στη Χαλκίδα, παρουσία του Μητροπολίτου Χαλκίδας κ.κ. Χρυσοστόμου, το απόγευμα του Σαββάτου 11 Νοεμβρίου, πλήθος κόσμου είχε την ευκαιρία να απολαύσει μια πανδαισία ήχων αλλά και την πολύ ζεστή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν η Χορωδία «Άρτεμις» του Καλλιτεχνικού Συλλόγου Αμαρύνθου, η Δημοτική χορωδία Ελληνικού Αργυρούπολης, η Μικτή χορωδία Πολιτιστικού και Επιμορφωτικού Συλλόγου Κύμης, η Δημοτική χορωδία Σπάτων Αρτέμιδος και η Πολυφωνική χορωδία Θεάτρου Χαλκίδας.
Υπό την καθοδήγηση της εξαιρετικής Μαέστρου κ. Μαρίνας Κατσαρού και του αγαπητού Προέδρου κ. Γιώργου Πατσιδιώτη, η Χορωδία του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης μάγεψε για ακόμα μία φορά με τη σκηνική της παρουσία και τις ερμηνείες της και κατάφερε να δημιουργήσει θετικές εντυπώσεις αποδεικνύοντας ότι άξια γίνεται ευρέως γνωστή, ξεπερνώντας τα τοπικά όρια. Άλλωστε η μουσική δε γνωρίζει σύνορα και ενώνει!
Την καλλιτεχνική διεύθυνση του Φεστιβάλ Χορωδιών είχε ο Αναστάσιος Φριτζέλας.
Στο Φεστιβάλ Χορωδιών συμμετείχε και το γραφείο ΑμεΑ του Δήμου Χαλκιδέων και προσέφερε χειροποίητα εδέσματα που δημιούργησαν τα παιδιά ΑμεΑ με την σεφ Ελισάβετ Κοντοκώστα, με συνταγές που τα ίδια επινόησαν.
Το Δήμαρχο Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτο εκπροσώπησε η Τοπική Σύμβουλος Ελληνικού Άρτεμις Φαρμάκη, η οποία με το πέρας του Φεστιβάλ τόνισε “Σας καμαρώνουμε, σας θαυμάζουμε και σας ευχαριστούμε για την τιμή που κάνετε στην πόλη μας να αναδεικνύετε τον πολιτισμό και τα ταλέντα της! Είμαστε υπερήφανοι!”.